Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2019 09:18 - Ужасът на семейството като изнасилвач, който нападна две деца, е освободен от затвора само след ТРИ СЕДМИЦИ, защото е твърде "уязвим" в затвора, въпре
Автор: zahariada Категория: Лични дневници   
Прочетен: 884 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 23.01.2019 09:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ужасът на семейството като изнасилвач, който нападна две деца, е освободен от затвора само след ТРИ СЕДМИЦИ, защото е твърде "уязвим" в затвора, въпреки страховете на жертвите, че ще се блъснат в него в селото

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6480347/Rapist-carried-campaign-abuse-against-two-children-freed-jail-THREE-WEEKS.html?fbclid=IwAR2fNo3FgOumuLnTRpT-Kt32MiwmoU1ISrlOBc8Kf27AhvFivRtu-16xxVE
  • ЕКС: Тийнейджърски изнасилвач, който нападна две деца, беше затворен за една година 
  • Годишната му лишаване от свобода е намалена и той е освободен след 3 седмици
  • Родителите на двете жертви са заявили, че са били „разбити“ за освобождаването му 
  • Кралската прокуратура заяви, че нападателят е бил "уязвим" в затвора 

От ZOIE O"BRIEN ЗА MAILONLINE

ПУБЛИКУВАНО: 01:32 GMT, 25 декември 2018 АКТУАЛИЗИРАНО: 08:27 GMT, 25 декември 2018 г.

 

Един тийнейджърски изнасилвач е освободен от затвора, след като е излежал само три седмици от едногодишна присъда за сексуално насилие над две деца, въпреки че семейството на жертвите му се страхува, че ще се сблъскат с него в местното село. 

Двама деца, едно момче и едно момиче, са били безмилостно малтретирани от мъжа, сега 18, когато са били на възраст само пет и осем по време на усукани игри за „убийство в тъмното“.

Тяхното семейство от Девън се успокои след „кошмара“ си по-рано тази година, когато мъжът е бил затворен за една година, подложен е на ограничителна заповед и е подписан в регистъра на престъпника.

Но само няколко седмици по-късно това беше преобърнато. 

Родителите им са останали възмутени от това, че тийнейджърката, която е „съсипала живота им“, е била освободена само след три седмици.

Семейството, което не може да бъде наречено, за да защити идентичността на децата си, каза, че съдебната система ги е „напълно провалила“.

На 14 август съдия каза, че мъжът е причинил „неописуеми щети“ на децата чрез многократни сексуални атаки, когато е бил на 13 години, между 2013 и 2014 г., вероятно по-дълго. 

Въпреки това, MailOnline може да разкрие седмици по-късно, на 7 септември, решението на съдията да затвори човек за една година в затвора за възрастни и да добави годишна заповед за рехабилитация беше тихо отменено при обжалване.

За да се влошат нещата, семейството живее в същото село на Девън като осемнадесетгодишното и трябва да обясни на децата си, сега 11 и 13, че се сблъскват с него.

Въпреки че съдилищата могат да докажат само девет месеца злоупотреба между  септември 2013 г. и май 2014 г., се смята, че злоупотребата може да е станала за 18 месеца. 

Майка им казала: „В края на краищата това беше най-лошият вид злоупотреба. Тъй като минаваха седмици, той ставаше все по-смел.

image   3
     

Съдебното дело е изслушано в Младежкия съд в Ексетър, където мъжът е осъден за историческите си сексуални престъпления. По-късно присъдата обаче е била намалена при обжалването

- Това беше седмично събитие. Бяхме близки приятели с неговите родители и често се редувахме за хранене в къщите на другите.

- Децата ще си отидат и ще играят „Убийство в тъмното“. Без да знам, той индивидуално отвеждаше децата и извършваше злоупотребата си

- Той беше много умен - винаги е бил „търсачът“. По този начин знаеше колко време има.

Родителите на двете деца разбраха за злоупотребата, когато синът им е посещавал сексуално образование в училище.

Когато се прибра у дома, той разговарял с майка си за случилото се с него, на една вечер, която тя описва като „нощ на ада“ през 2016 година.

Когато майката говори на дъщеря си и попита дали нещо подобно се е случило, тя се разпаднала от сълзи.

Тя каза: „Детето ми не знаеше, че другият е бил малтретиран. Щеше да ги вземе един по един.

- Дъщеря ми беше истерична, когато ми разказа какво е направил с нея.

- Знаем със сигурност, че дъщеря ми е била на пет години, когато започна.

- Тя разказа две рождени дни, когато полицията можеше да провери времето и датите.

- Ние сме просто опустошени. Като родител това е едно от най-лошите неща, през които можете да преминете. Там горе, с отвличането на децата ви.

- Той използва властова позиция. Той ги заплаши. Той беше хищник.

- Чух, че хората го защитават и казват, защото самият той беше млад - това беше „експериментиране“.

image   3
     

Семейството от Девън претърпява осемнадесет месеца съдебни дела и разказва за злоупотребата - но нападателят на децата, който е признал изнасилването, е освободен от затвора след три седмици.

- Това е някой, който е молил моята петгодишна дъщеря, която е вярвала в феята на зъбите - да прави сексуални действия и да я пази в тайна.

- Той взе невинността й - той ги е оставил с травма - той прави три седмици в затвора. Няма смисъл.

- Опитваме се да се примирим с него. Дъщеря ми носи огромно неудобство, тя се чувства неудобно да говори с мен.

- Синът ми иска да го изложи на всички, защото е толкова ядосан.

- Опитваме се да намерим терапия за тях и това е дълъг процес. 

Обжалваното решение не е публично оповестено и на MailOnline са необходими месеци, за да получи потвърждение от съда. 

Родителите казали на MailOnline, че злоупотребата е станала все по-лоша, докато не се превърна в „седмично събитие“. 

Когато е разпитан от полицията, момчето е казал, че е бил злоупотребяван със седемдесет пъти като приблизителна оценка. Съдилищата обаче могат да докажат само 14 случая. 

Майката добави: „В края на краищата злоупотребата беше крайно - това беше най-лошият вид изнасилване.

- Не мисля, че имаше някакъв знак за това. Причината, поради която спря (е) едното ми дете, ми каза, че я е хвърлил. В този момент спрях всеки контакт. Не осъзнавах, че мигането е върхът на айсберга.

В съда, обвиняемият признава, че изнасилва момче под 13 години, изнасилва момиче под 13 години, две обвинения за нападение на момче и момиче под 13 години, като докосва и две обвинения за подбуждане на момчето към сексуална активност.

Районният съдия Диана Бейкър отхвърли аргумента на защитата, че това е „сексуално експериментиране“ или че е „еднократно престъпление“.

Поради „дълголетието и редовността“, съдията прие максималната възможна присъда за възрастта си по време на нарушението.

Тя каза: „Той потърси две невинни деца и ги е изнасилил, сексуално насилвал момчето и се занимавал със сексуално поведение, причинявайки им неописуеми щети и отнел невинността им.

Тя издава две години заповед за задържане и обучение, от която той ще служи половината в затвора за възрастни, преди да бъде освободен под надзор - и направи заповед за забрана на живота, която му забранява да се свързва с двете жертви.

Наказанието му е постановено след трети път в съда, тъй като му е било разрешено достатъчно време, за да премине своите А-нива. 

Кралската прокуратура каза, че е взета под внимание уязвимостта на тийнейджърите в затвора, когато се взема решение за намаляване на присъдата.

Говорител каза: „Обжалването е било разрешено поради възрастта на обвиняемия по това време, липсата му на престъпление през последните пет години, готовността, която той показа, за работа с екип за престъпници и неговата уязвимост в затвора за възрастни.

„Заповед за обучение за изтърпяване на наказание от 2 години, заменена с 12-месечна референция с изисквания на общността“. 

image   3
     

Дъщерята на семейството, която не е кръстена, е толкова разстроена, че се е провалила, когато разкрила злоупотребата с майка си. Сега тя се изправя срещу мъчителя си

Родителите казаха: „Бяхме много щастливи - въпреки че не прави това, което направи. Изречението, което той е дал на моите деца, е продължително.

- Чухме, че се обжалват на основата, че смятат, че е твърде тежка. 

- Нов съдия, седнал на случая, се съгласи, че е прекалено тежък - ние сме смаяни. Веднага беше освободен в петък - и беше на парти в събота вечер.

- Това не е само изречението. Той ще бъде в регистъра за сексуални нарушители в продължение на 2,5 години - не пет.

- Напълниха цялото обвинение. За нас като семейство, което е просто опустошително.

- Трябваше да ги предупредя, че могат да го видят - те са уплашени. Той влияе на това, което правим и къде отиваме.

„Децата ми не могат да ходят свободно в собственото си село. Какви съобщения се изпращат на други деца? Трябва ли да излязат напред?

"Три седмици. Току-що установих, че е толкова смешно. Това е абсурдно. Ще бъде по-дълго за кражба. Това е краят на линията. Няма допълнителни действия. 

- Това е най-болезненото нещо, през което може да премине семейството. Открихме, че нашите две деца са ужасно сексуално насилвани. Трудно беше да се примирим с и за цялата тази болка - това е, с което стигнахме.   




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39743525
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031